Ervaar MedZine stap voor stap

Medisch nieuws via uw computer, tablet of smartphone

1. Log eenmalig in

Nadat u een land geselecteerd heeft kunt u meerdere specialismen aanvinken waarover u graag op de hoogte wilt worden gehouden. Deze keuze kunt u later altijd aanpassen. Ook vragen wij voor de inlog het BIG-, CIBG- of KP-registratienummer van de betreffende beroepsgroepen. U kunt dit eventueel opzoeken via de volgende websites voor BIG, CIBG en KP. Het gebruik van dit nummer is een wettelijk verplichte verificatie.

2. Meer nieuws ontvangen

Om nog beter op de hoogte te blijven, kunt ervoor kiezen om extra informatie te ontvangen. Dit kan bijvoorbeeld met de digitale nieuwsbrief. Via de nieuwsbrief ontvangt u belangrijke updates, tips en extra informatie over de app. De nieuwsbrief verschijnt zes maal per jaar. Ook kunt u binnenkort extra informatie ontvangen via de e-mail digest. Met deze dienst ontvangt u periodiek een handig overzicht met de meest relevante artikelen.

3. Samenstelling van uw magazine

Uw persoonlijke magazine wordt geladen op basis van de door u geselecteerde specialismen. Vanaf nu heeft u een duidelijk overzicht van alle relevante artikelen binnen uw vakgebied.

4. Navigatie binnen MedZine

MedZine bestaat uit vijf verschillende kanalen. Ten eerste is er het kanaal 'Uw vaknieuws'. Hierin vindt u alle artikelen die relevant zijn voor de specialismen die u heeft gekozen. Ook is er het kanaal 'Meest gelezen', met daarin de meest gelezen stukken op een rij. In het kanaal 'Aanbevolen' toont MedZine artikelen die nog beter bij uw interessegebied passen. Ook lichten onze redacteuren meerdere keren per week bijzondere wetenschappelijke artikelen uit en plaatsen zij interviews met onder meer artsen, aio’s en onderzoekers. Deze unieke content vindt u in 'Van de redactie'. Als laatste is er nog het kanaal 'De Zorg Aan Het Woord', waarin diverse zorgprofessionals op regelmatige basis bloggen over hun vakgebied.

5. Snel, makkelijk en persoonlijk

Onder ieder kanaal vindt u een overzichtelijke lijst met artikelen. Zo kunt u in een oogopslag nieuwe publicaties screenen en kiezen welke stukken u wilt inzien.

6. Nieuws delen

U kunt alle artikelen in MedZine direct delen met collega’s en vrienden via e-mail, Facebook, Twitter en LinkedIn. Markeer interessante stukken als favoriet om ze later makkelijk terug te vinden in uw leeslijst. Door een artikel te ‘liken’ kan MedZine haar inhoud nog beter aanpassen aan uw interesses.

7. Meer weten over MedZine?

Onder instellingen kunt u niet alleen uw voorkeuren wijzigen, maar ook informatie vinden over de samenstelling van de MedZine-redactieraad, de privacy-voorwaarden en andere gegevens.

Lees hier meer testimonials van HCP-ers en adverteerders