Over Medix Publishers

Wie we zijn

Medix Publishers

Medix Publishers is een jonge, innovatieve uitgeverij, met als missie: vooroplopen in de medische informatievoorziening van alle stakeholders/belanghebbenden binnen de gezondheidszorg. In samenwerking met vooraanstaande uitgevers, auteurs en farmaceuten geven wij webportalen, apps en (wetenschappelijke) tijdschriften uit. Ook helpen wij graag met sociale media en content management. Hierin zijn we vooruitstrevend, betrokken en flexibel.

Visie

Wij vinden een goed geïnformeerde gezondheidszorg van groot belang. Hieraan dragen wij bij door stakeholders met elkaar te verbinden en relevante informatie beter toegankelijk te maken voor drukbezette artsen en verpleegkundigen.

Wat is MedZine?

Medisch specialisten hebben steeds minder tijd om bij te blijven in hun vakgebied. Medix Publishers speelt hierop in door met het nieuwsplatform MedZine per specialisme medisch wetenschappelijk nieuws te selecteren dat voor die doelgroep interessant is. 

Met MedZine kunnen artsen en verpleegkundigen dagelijks snel en gemakkelijk door nationaal en internationaal medisch nieuws bladeren. Op basis van zelf aangegeven voorkeuren selecteert MedZine relevante artikelen uit wetenschappelijke journals en medische tijdschriften, gevalideerde medische websites en medisch-journalistieke bronnen. Het geheel is vormgegeven als een digitaal tijdschrift en geeft zo een mooi overzicht van alle nieuwe ontwikkelingen per vakgebied. Bovendien is alle informatie direct deelbaar via e-mail en sociale media zoals Facebook, Twitter en LinkedIn. 

MedZine is hét gepersonaliseerde online medisch tijdschrift waarmee u gemakkelijk op de hoogte blijft.

Lees hier meer testimonials van HCP-ers en adverteerders